Ydelser

Ydelser

Goaudit, et træk foran

Bogføring

Bogføring giver jer et overblik over dine indtægter og udgifter. Dette kan vi effektivt udføre med præcision for jer. Det eneste I skal gøre er at aflevere de nødvendige bilag. Vi tilbyder kundespecifikke aftaler udformet efter dit behov. For at få et indblik i, hvor jeres virksomhed ligger, kan I kontakte os via kontaktformularen.

Regnskab

Et regnskab giver jer en indikation af virksomhedens økonomiske præsentation for perioden. Dette er dermed bl.a. med til at sikre, at jeres skattemæssige forhold er i orden. Ligesom bogføringen, kommer regnskab i forskellige klasser, vi anbefaler derfor, at I tager kontakt til os via kontaktformularen.

Revision

Revision er en fuldkommen gennemgang af jeres regnskab, der garanterer, at det lever op til reguleringerne. Dette udføres af en uvildig autoriseret revisor. Udfyld kontaktformularen for at få en gratis vurdering af, hvorvidt jeres virksomhed har behov for en revidering af jeres regnskab.

Data Arkivering

Vi kan arkivere dine data og bilag i forhold til GDPR kravene.

Rådgivning

Da vi har 50 års erfaring indenfor regnskab og revision, kan vi derfor hjælpe jer med finansiel og strategisk rådgivning. Hvis I vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med lige præcis jeres problemstilling kan I kontakte os via kontaktformularen.

Automatisering

Vi kan gennem et samarbejde med jer automatisere og optimere jeres papir- og workflow.

Få et gratis tilbud

Vi tilbyder en skræddersyet løsning til dig, der ikke passer ind i boksen.